Si el món canvia, nosaltres també..

” Us proposem una alternativa a la forma habitual de comprar llibres, una subscripció mensual de 10€ per que pugueu disfrutar de la lectura dels llibres de paper a casa vostra.”

¿Com funciona?

Et dones d´alta al nostre PLA DE SUBSCRIPCIÓ i podràs triar entre 2 OPCIONS per disfrutar dels llibres cada mes:

1ª OPCIÓ: Us enviem 2 llibres a casa sel.leccionats per la nostra llibretera, seguint les vostres preferències i suggerimentes, que ens direu a través d´un questionari.

2ª OPCIÓ: Podràs triar els llibres que més t´agradin de la nostra web, tenim previst posar al teu abast més de 3000 títols de totes les temàtiques i si no trobes el llibre que t´agradaría llegir,  demana’l i te’l buscarem.

Preguntes freqüents:

Els llibres quedaràn en propietat del subscriptor.

Com fareu arribar els llibres?  Si ets de Lleida capital te’ls portem a casa gratuïtament, si ets de fora afegirem el cost de l´enviament al teu pla mensual, entre 3€ i 5€ depenen d´on visquis.

I si el llibre que heu enviat ja el tinc o ja l´he llegit? Intentarem que no sigui així, però  el podreu retornar sense cost i el canviarem.

I si un mes no vull demanar un llibre?  No passa res el saldo s´acumula i no el perds.

I si el que compro a la web o demano val més de l’import que tinc acumulat?  Si el compres a la web, abonaràs la diferència en el moment de fer la compra; I si és un llibre que ens has demanat et carregarem la diferencia a la targeta .

Com em puc canviar d´opciò o donar de baixa? Enviant un correu a llibresenmoviment@lasabaterialleida.com indicant el vostre nom i l´opció triada.